Kirjoitusten koontia

Lisäsin sivupalkkiin osion “Nostoja kirjoituksistani”. Tavoitteeni on kerätä sinne omia tekstejäni, jotka itse koen jostain syystä merkittävämmiksi. Mahdollisesti myös laadin pidempiä pohdintoja, jotka yhtenä blogitekstinä olisivat liian pitkiä, mutta jotka kuitenkin voin nettiin mielestäni levittää.

Tällaisen kirjoituksen laadin nyt, eli “Miten yritysten pitäisi suhtautua nettikirjoitteluun?“. Teksti on toiminimeni nettisivun alla, koska se tuntui luontevalta paikalta kyseiselle tekstille. Käyn tekstissä läpi perusasioita liittyen siihen, miten kuluttajat kirjoittavat netissä ja kuinka yritysten tähän kannattaisi asennoitua. Kun virtuaalinen puskaradio (vipura) jyllää, niin miten yritys siitä hyötyy? Lisäksi kirjoitan jonkun verran blogimarkkinoinnista ja sen keinoista.

Eli siis lähinnä laajempaa koontia aiheista, joita olen blogissani käsitellyt. Halusin nyt jäsentää aiheesta järkevämmän kokonaisuuden, ja toivottavasti siitä on hiukkasen hyötyä muillekin.

Tagged: Tags