Twinglyn blogihausta beta-versio

Blogiaktiiveille tiedoksi: Twingly-blogihausta on avautunut beta-versio (via), johon 2 000 ensimmäistä saa välittömästi kutsun tiedot täyttämällä.

Testasin hakua sanoilla “hullut päivät” ja näyttihän tuolta suomalaisia blogikirjoituksia viime päiviltä löytyvän. Teknisemmät bloginpitäjät voivat sitten analysoida lisää.

Tagged: Tags

3 Thoughts to “Twinglyn blogihausta beta-versio

  1. Kivastihan tuo näyttäisi jo toimivan. Haussa on mielenkiintoista spammiblogien välttämiseksi käytetty menetelmä: otetaan pienehkö määrä kunnolisiksi tiedettyjä blogeja ja lähdetään levittämään indeksoitavien blogien peitettä seuraamalla mihin ko. blogit viittaavat. Vastaavasti edetään taas seuraavalla kierroksella jne. Tämä siis perustuu siihen oletukseen, että järkevät blogit eivät viittaa spämmiblogeihin, ja on oletettavasti huomattavasti tehokkaampi tapa välttää spämmerit kuin spämmien karsinta jälkikäteen kymmenien (satojen?) tuhansien kirjoitusten joukosta.

    Mukavanrapsakkaa haastetta Blogilistan kehittäjäporukan suuntaan, vaikka suomenkieliset spämmiblogit eivät (vielä) taidakaan olla kovasti vaivaksi 🙂

  2. TechCrunch taisi myös mainostaa, kivasti pääsi heti sisään !

    Näyttää aika hassusti samanlaiselta kuin Wikio, jonka toimintaa en ikinä oikein ole ymmärtänyt. Taidan olla siellä kirjoilla useammankin kerran, mutta hakutulokset ovat tosi sekavia, hyvä kun omani sieltä löydän.

    =)

Comments are closed.