Digitoday järjestää Blogit kunniaan -kyselyn

Digitoday yhteistyökumppaneineen kyselee blogeista ja etsii hyviä blogeja:

“Kisassa haetaan yleisöltä ehdokkaita parhaiksi blogeiksi samalla kun kysellään niiden seuraamisesta. Toisessa vaiheessa yleisöä pyydetään äänestämään omia suosikkejaan blogeista, jotka tuomaristo valitsee loppukilpailuun. Kolmannessa vaiheessa, Sanomatalossa järjestettävässä palkintotilaisuudessa tuomaristo valitsee eri kategorioiden voittajat ja yleisön suosikit paljastetaan.”

Tuomaristoon kuuluvat ainakin Pinseristä tuttu, blogimaailman “vanha tekijä” Sami Köykkä ja kansanedustajista blogimainetta niittänyt Jyrki J. Kasvi. Alustavasti on listattu useita kategorioita: lienee ihan järkevää, ettei niitä ole vielä lyöty lukkoon, sillä homma voi olla helpompi sitten, kun näkee, minkälaisia blogeja on äänestykseen ehdotettu.

Anonyymit blogit voidaan palkita vain kunniamaininnalla.

Hyvä, että Digitoday pisti äänestyksen pystyyn, sillä sen verran tätä asiaa on pohdittu ja odoteltu, että joku hoitaisi homman kunnolla. Eli sinne nyt sitten kaikki omia suosikkeja mainostamaan, vaikka vain kahden valinta on mielestäni vaikea homma.

( Ja tiedon tästä huomasin ensimmäiseksi Ubiqin Jaiku-viestissä.)

Tagged: Tags

8 Thoughts to “Digitoday järjestää Blogit kunniaan -kyselyn

 1. Ainakaan firefoxilla ei tunnu onnistuvan äänestämiseen osallistuminen 🙁

 2. Tässä mietiskelin, että missä lienee vika kun äänestys ei oikein jaksa innostuttaa. Periaatteessa hauska juttu ja kiva, että joku järjestää, mutta pitääkö sen olla Digitoday, joka.. no niin, valivali 🙂

 3. Kari, kyllä minulla Firefox (versio 2.0.0.14) + mac toimi…

  Eero, Digitoday sitten ehti ensin, ja varmaan yksittäisille ihmisille olisikin vähän liian iso homma järjestettäväksi tasapuolisesti. Kun ei edelleenkään ole esimerkiksi mitään “Sosiaalisen median harrastajat ry:tä” 🙂

 4. Safarilla kanssa onnistui äänestäminen. Jos tämä vaikka onkin vaihteeksi sellainen kysely, joka toimii vain Macillä :)?

  Minä sain tiedon tullessani iltakiertueelle blogilistalle, siinä se mainos kieppui varsin havaittavasti.

 5. Aika vaikea todellakin valita vain kahta blogia. Kirjoitin siitä Digitodaylle kommentinkin.

 6. SÄ: Minulla on tuo Blogilistan käyttö jäänyt niin vähäikseksi, että bannerin havaitsemisen kautta olisi mennyt hiukkasen pidempään 🙂

  pni, hyvä, että toiset aktiivisesti laittaa palautettakin. Olisi tietysti kiva kuulla perustelut sille, että miksi vain kaksi. Onhan se varmaan helpompaa, mutta tuskin paljon vaikeampaa olisi, vaikka saisi ilmoittaa kolme tai neljä suosikkiaan.

 7. Minä listasin siihen kommenttilaatikkoon liudan muita blogeja. Ajattelin, että vaikka eivät tulisi mukaan äänestykseen, niin joku ehkä uteliaisuuttaan käy katsomassa ja palaa jossain toisessa jutussa, jos sattuu kiinnostumaan.

  PS Mistä ton naaman saa lisättyä, kun muilla on, mut mulla näkyy pelkkä kaksoispiste ja sulkumerkki?

 8. SÄ, kyllä sen hymiön pitäis tulla ihan automaattisesti naamamuodossa. Ehkei tää systeemi osaa tulkita tuota merkintääsi hymiöksi, kun siinä on myö skysymysmerkki? Eli siis kokeilen… :)? 🙂

Comments are closed.