Blogitelevisio kaipaa näkemyksiä

Leppäsen Eero kehittelee BlogiTV:tä ja kaipailee kommentteja pikaisesti aiheen tiimoilta: mitä pitäisi ottaa huomioon, mikä toimii ja mikä ei? Käykäähän kiinnostuneet kuikuilemassa ja kertomassa mielipiteenne.

– – –

Huomenna torstaina reissaan Jyväskylään, jonne sopivasti päätettiin järjestää blogi-Jaiku-Porkkanamafia -kokoontumista klo 18, paikkana ravintola Sohvi. Tutut, tuntemattomat, kiinnostuneet ja muuten vaan mukavat, tulkaahan moikkaamaan.

– – –

Lisäys:

Tanskassa pidetystä AOIR-konferenssista ovat raportoineen Lietsalan Katri Gemilon blogiin ja Sari Digitaalisen kulttuurin blogiin.  Kulutusnäkökulmasta esimerkiksi Katrin Ostokset näyttävät, millaisia olemme oli lukemisen arvoinen. Ja toki muutkin raportit ansiokkaasti tehtyjä katsauksia internetin tutkimusmaailmaan.

Tagged: Tags

2 Thoughts to “Blogitelevisio kaipaa näkemyksiä

  1. Oh, kiitos tunnustuksesta ja myös liveseurasta 🙂

Comments are closed.