EU-parlamentista voi kertoa kiinnostavasti – jopa naistenlehdessä

Tänään sain käteeni uusimman Me Naiset -lehden. Kiinnostavimmaksi jutuksi nousi Virpi Salmen “Huhuu, onko siellä ketään?“, joka osoitti, että jopa EU-parlamentista voi tehdä kiinnostavan jutun. Salmi kirjoittaa taitavasti ja laittaa tekstiin mukaan jotain ihan muuta kuin parlamenttijutulta odottaisi: mukana seikkailee esimerkiksi “EU-parlamentin tavaramerkki”, vastapuristettu appelsiinimehu, 3,35 €/lasi.

Tietysti pääosassa ovat ihmiset eli mepit. Jutun lopussa ääneen pääsee Carl Haglund:

“Siinä on taas Calle Haglund. Hänellä on selvästi jotakin asiaa.
– Mä en tiennyt, että naistenlehtiä kiinnostaa tämmöinen!

– Ai mimmoinen?

– No tämmöinen EU-politiikka.”

– – –

Virpi Salmi kirjoittaa nykyisin Olennaisilta osin -blogia Me Naisissa.

– – –

Huomenna olen itse jälleen mediassa haastateltavana eli Uusi Musta keskustelee tällä kertaa shoppailusta ja nuukailusta. Lähetys alkaa klo 12.15, mutta luonnollisesti sen voi kuunnella jälkikäteen YLE Areenalta.

Tagged: Tags

One thought to “EU-parlamentista voi kertoa kiinnostavasti – jopa naistenlehdessä”

Comments are closed.