Cision listasi online-markkinointi ja -viestintäblogeja: Tuhat sanaa ykkönen, Mari Koo kakkonen

Cision on jo pidempään julkaissut TOP-listauksia eri aihealuiden blogeista. Toukokuussa kohteena olivat online-markkinointia ja -viestintää käsittelevät blogit.
Ykkösenä listalla on Tuija Aallon Tuhat sanaa ja kakkosena tämä minun Mari Koo -blogini. Kolmoseksi sijoittui Harto Pönkän Lehmätkin lentäis.

Listalta löytyy myös moni muu tuttu blogi: Gurumarkkinointi (joka tosin juuri ilmoitti lopettavansa), Anja Alasilta, Katleena Kortesuo, Vierityspalkki

Kiitos vaan kunniasta ja onnittelut muille listoille päätyneille!

En siis tiedä, millä perusteella Cision on rankkauksensa tehnyt. Tätä blogia seuranneet ovat varmasti havainneet, etten ole ollut erityisen aktiivinen tämän vuoden puolella, vaan olen keskittynyt muihin blogeihin. Eli voisin olettaa, että listauksessa painaa blogihistoria: Mari Koo on suomalaiseksi blogiksi varsin iäkäs (arkistot ulottuvat vuoteen 2006), joten sen myötä blogi on ehtinyt linkittyä moniin muihin verkkosivuihin.

Tagged: Tags

2 Thoughts to “Cision listasi online-markkinointi ja -viestintäblogeja: Tuhat sanaa ykkönen, Mari Koo kakkonen

  1. Hei Mari ja onnittelut! Cisionin nimissä muutama sana blogilistauksen arviointikriteereistä. Blogin päivitystiheys on toki rankkaukseen vaikuttava tekijä, mutta sitäkin merkittävämmässä roolissa ovat – kuten arvelitkin – linkitykset ja kävijämäärä. Lisää tietoa kriteereistä löytyy Cisionin verkkosivuilta http://fi.cision.com/Tietopankki/Top-10–blogit/.

    Aurinkoista kesää, Salla Uotila, Cision Finland

Comments are closed.