Euroopan Parhaat Verkkosivut -“kisailu” vonkaa mukaan

Sain tänään sähköpostin otsikolla “Sivustonne on valittu Suomen edustajaksi Euroopan Parhaat Verkkosivut -kilpailuun!”

Jo melkein heti nauratti. Eihän ole pitkä aika siitä, kun Suomen Parhaat Verkkosivut -“kilpailun” järjestäjät uhkailivat oikeustoimilla minua ja pariakymmentä muuta, jotka olimme blogeissamme tai nettifoorumeilla kritisoineet kisaa. Se uhkailu ei johtanut lopulta mihinkään.

Mutta nyt siis verkkosivukisaamisessa on lähdetty kansainväliseen meininkiin. Sähköpostissa kerrottiin:

“Käynnistämme kesällä historian ensimmäisen Euroopan Parhaat Verkkosivut -kilpailun. Kilpailuun osallistuu www-sivuja 21:stä Euroopan maasta. Parhaat sivustot valitaan reaaliajassa näkyvällä äänestyksellä, joka on käynnissä koko kilpailun ajan.

Otamme Suomesta kilpailuun mukaan tällä viikolla yhdeksän referenssiosallistaa, jotka olemme valikoineet tarkkaan yli 100 000 suomalaisen www-sivuston joukosta. Nämä yhdeksän referenssiosallistujaa pääsevät mukaan kilpailuun maksutta kahden kuukauden ajaksi.

Kutsumme sivustonne mukaan kilpailun yhdeksi Suomen edustajaksi. Kahden maksuttoman kuukauden jälkeen lähetämme teille -50% laskun normaaliosallistujahinnasta ( euroa + alv) ja maksamalla sen olette mukana kilpailussa koko v. 2011. Jos ette halua jatkaa ilmaista jaksoa pidemmälle, poistamme sivustonne elokuussa osallistujalistalta. Tässä tapauksessa teille ei koidu osallistumisesta mitään kuluja.

Osallistuminen tuo sivustollenne paljon kansainvälistä näkyvyyttä ja sivukävijöitä yli 20:stä eri maasta, ja lisäksi voitte olla taistelemassa arvokkaista palkinnoista muiden kilpailijoiden kanssa.

Voitte tutustua kilpailun sääntöihin ja osallistuviin maihin sivuilta:

www.europesbestwebsites.com

Otatteko referenssipaikan vastaan? Pyydämme nopeaa vastausta, koska 9 ensimmäistä Suomen osallistujaa julkaistaan sivuillamme jo maanantaina.”

Kuten arvata saattaa, niin en todellakaan osallistu.

Tagged: Tags

2 Thoughts to “Euroopan Parhaat Verkkosivut -“kisailu” vonkaa mukaan

  1. Huoh. Jotkut ne vain jaksaa. Mielenkiinnolla odotan minkälaisia sivustoja tuonne loppuviimein oikein päätyykään. Jännä juttu myös ettei koko sähköpostissa lopulta ole tuota -50% hintaa tuolle osallistumiselle.

    Melkein tekisi mieli ottaa yhteyttä ja vähän kysellä että kuinka paljon tuolla nyt sitten noita kävijöitä esimerkiksi käykään…

  2. Nyt kisassa näyttää olevan mukana Suomesta mm. Linnanmäen huvipuisto ja kaupungeista/kunnista Viitasaari, Kalajoki, Kajaani. Mutta aika hiljaiselta siis vaikuttaa suomalaisten osallistujien osuus.

Comments are closed.