Olen parinkymmenen vuoden aikana pitänyt luentoja monenlaisista aiheista, vetänyt keskusteluja ja antanut lukuisia haastatteluja. Luonnollisesti nykyisin puhun erityisesti kirjojeni aiheista, mutta ruokaan, ruuan ympäristövaikutuksiin ja kulutukseen liittyvät teemat ovat aina mieluisia. Hallitsen myös tilaisuuksien juontamisen.
Tässä muutamia esimerkkejä 2020-luvulta:

Toukokuu 2025: Puhuin Animalian kevätleirillä broilereiden historiasta ja jalostuksesta.
Helmikuu 2025: MTV3:n Viiden jälkeen -ohjelmassa Vahingossa keksityt -kirjan kanssa.
Tammikuu 2025: Tieteiden päivän oheistapahtumassa Oodissa kertomassa serendipiteetistä ja sattumakeksinnöistä.
Tammikuu 2025: Yhteishyvä-lehden juttu ruokavalinnoista ja seitanista.
Syyskuu 2024: Kouvolan kirjastossa puhumassa kotivarasta ja huoltovarmuudesta.
Maaliskuu 2024: Espoossa SPR:n seniorikerholle luento ruoan eettisistä ja ekologisista näkökulmista.
Heinäkuu 2023: Osallistuminen Viral Vegansin keskusteluun Suomi Areenassa.
Toukokuu 2022: Jalostus ja eläinten hyvinvointi -seminaarissa puheenvuoro kuluttajien suhtautumisesta tuotantoeläinten jalostukseen.
Heinäkuu 2022: Eläinten hyvinvointikeskuksen keskustelun vetäminen Suomi Areenassa.
Marraskuu 2021: Luontokadon perusteet -tilaisuuden vetäminen Tiedekulmassa.
Marraskuu 2020: Riku Rantala & Sata kysymystä ilmastosta -ohjelman ruokajaksossa yhtenä keskustelijoista.
Helmikuu 2020: Iltalehden viikonloppuliitteen juttuun kerroin ilmastoystävällisestä ruokavaliostani.
