Videotaivaita tavoitellen / 13.12.2007

Julkaistu ITViikossa 13. joulukuuta: linkit lisätty tähän tekstiin

Minusta on tullut ajan hermolla oleva internetin omatoiminen sisällöntuottaja. Vaviskaa, tv-tuotantoyhtiöt ja Hollywoodin filmiteollisuus, täältä tulevat Villi-kissa ja väliaikaisemäntä!
Kyseessä ovat siis YouTubessa julkaisemani pätkät, joissa esiintyy hoidokkini, tämänhetkinen asuinkumppanini, karvainen nelijalkainen, usein kehräävä lötjäke. Joissakin pätkissä myös itse olen mukana, eli rapsutan ja lepertelen.

Huikean söpöä ja sööttiä.

Tosin oma uskottavuus rapisee taatusti, kun lässyttää koko internetin nähden.
Tämän vuoksi mielestäni jokaisen netinkäyttäjän velvollisuus olisi julkaista itsestään jollain lailla höntti video. Sen jälkeen ei tarvitsisi enää kauhistella esimerkiksi sitä, miten teinit kikattelevat kännykkävideoissa ja vähän vanhemmat laulavat web-kameran edessä.
Jokaisesta löytyisi jotain hiukkasen noloa, joten jos omat hölmöilyt alkaisivat ahdistaa, niin sen kun hakisi YouTubesta videoita lähimmäisten tekemisistä.
Myös työnantajat tietysti aina katsoisivat, että millaisen nolon tunnustuksen juuri tämä henkilö on itsestään tehnyt. Se helpottaisi suuresti rekrytointiprosessia: kukaan kissavihaaja ei taatusti palkkaisi minua.

Katsotuin pätkä YouTubessa on kuulemma se, jossa koira rullalautailee. Villistä otettua suosituinta parinkymmenen sekunnin otosta on nyt katsottu reilut sata kertaa. Siinä kissa säntää pihan poikki vilahtavan toisen elukan perään.

Onhan se kuitenkin aika laadukasta ja jännittävää viihdettä. Ihmiset nimittäin eivät ole saaneet videosta selville, mikä se toinen elukka on, joten ovat katsoneet saman videon useita kertoja. Näin siis omalta osaltani myös valistan kanssakulkijoita siitä, että villiintyneet kanit pinkovat helsinkiläisillä pihoilla vauhdikkaasti.

Oma suosikkini YouTuben kissavideoista on se, jossa eläin soittaa pianoa. Odottakaahan vain, kun Villi oppii, miten kitaralla vetäistään Stairway to Heaven.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *