Hesari otti Twingly-blogihaun käyttöön

Hesari otti tänään käyttöön Twingly-blogihaun. Nyt siis esimerkiksi linkki tähän blogitekstiin tulee näkyviin tuohon linkkaamaani Hesarin uutisen alle kohtaan Tästä blogattua.

Ja näytti toimivan, kun kokeilin yhdistää lasten haalareiden myrkkypitoisuuksia käsitelleen uutisen Kulutusjuhlan tekstiin. Ilmoitin blogin ja linkki ilmestyi uutisen alle hyvin nopeasti, varmaan minuutissa tai parissa. Tosin sivuilla kerrotaan, että viive voi olla huomattavasti pidempikin, joten ei kannata hermostua, jos joutuu linkin näkymistä odottelemaan.

Positiivinen ja tervetullut uudistus, sen verran olen minäkin tainnut nurista siitä, etteivät suomalaiset mediasivustot kovin aktiivisesti linkkaa. Kesällä kitisin omanapaisesti mm. siitä, miten syvälinkit puuttuivat Hesarin blogeja käsitelleessä jutussa.

Tietysti visuaalisesti tuo palkki (Uutiset – Luetuimmat – Blogatuimmat – Tästä blogattua) uutisen alla ei mielestäni ole kovin silmiinpistävä ja ihan heti en itse hoksannut logiikkaa, mutta toki nyt, kun tuon tietää, niin osaa myös hakea sen esiin.

Jään mielenkiinnolla seuraamaan, miten uudistus otetaan blogeissa vastaan ja miten se näkyy Hesarin sivuilla.

Tagged: Tags