Trendi äänestyttää parasta muotiblogia

Trendi etsii parhaillaan hyviä muotiblogeja äänestystä varten:

“Kenellä on netin terävin muotikynä? Kuka jättää Ebban selkeästi kakkoseksi? Trendi etsii Suomen parasta muotiblogia! Kerro meille omasta blogistasi tai ilmianna oma suosikkisi. Niiden joukosta Trendin lukijat äänestävät parhaan blogin. Äänestys alkaa viikolla 21.”

Enpä ihmettelisi, jos muiden aihealueiden mediat pian seuraavat perässä. Paras ruokablogi, paras neuleblogi, paras poliittinen blogi, paras kuvablogi, paras vanhemmuusblogi, paras markkinointiblogi, paras liikuntablogi –  kyllähän näitä jo riittää.

Tagged: Tags

4 Thoughts to “Trendi äänestyttää parasta muotiblogia

 1. Kiitos vinkistä ja linkistä, pitääkin äänestää lumppuja ja lureksia. Voitosta tuskin kilpailemme, mutta ei se mitään.

 2. SusuPetal, eipä kestä! Lumppu ja lurex saa tietysti myös minun ääneni, onhan se omalla sarallaan ihan ehdoton muotiblogi!

 3. Hei,

  saimme juuri uunituoreen Trendi Lookin painosta – jos haluat lehden, lähetä nimesi ja osoitteesi viikon sisällä, niin pistämme Lookin postiin!

  Kaunista kevättä toivottaen

  Kerstin Lönnrot
  toimitusassistentti
  Trendi
  Forma Publishing Group Oy
  Ruoholahdenkatu 21, 5. kerros, 00180 Helsinki
  kerstin.lonnrot@forma.fi
  09- 77 395 208
  040- 511 66 05
  fax 09- 77 395 321

 4. Toi on taas NIIN tätä kvartaaliyhdyskunnan meininkiä, aina vaan pitäis olla paras!Joskus voitaisiin äänestää keskivertoa, esim. äänestys kaikkein keskinkertaisimmasta blogista, tai edes tylsimmästä blogista. Niiden äänestykseen minäkin voisin osallistua.

  BTW: Miten määriteltäisiin “poliittinen blogi”? Muotikin kun voi olla myöskin poliittinen kannanotto, itse asiassa lähes mikä vain voi olla poliittista.

Comments are closed.