KTK:n seminaari joulukuussa

Tänään sähköpostiin napsahti kutsu joulukuiseen "Teknologian yhteiskunnallinen ja kulttuurinen tutkimus" -seminaariin (ja Karppaajakin oli tiedon tilaisuudesta kommentteihinikin laittanut, kiitos!).

Tästä seminaarista Kuluttajatutkimuskeskuksen Petteri Repo vihjaisi minulle jo aiemmin ja jo silloin alustavasti kyseli halukkuuttani pitää esitelmä tilaisuudesssa. Kun hän tänään lähetti vielä erikseen sähköpostin ja tiedusteli asiaa, niin tietysti suostuin.

Tämä tarkoittaa sitä, että pitäisi kehitellä hieno, 20-30 minuutin esitys omasta aihealueestani ja siitä parin sivun tiivistelmä. "Seminaari tarjoaa mutkattoman poikkitieteellisen keskustelufoorumin, jossa
voi esitellä vasta alussa olevaa, jo käynnistynyttä tai hiljattain valmistunutta tutkimushanketta." Minä kuulun tietysti tuohon vasta alussa oleva -porukkaan.

Mutta joka tapauksessa nyt on ainakin jollekin asialle ajallinenkin takaraja. Samalla pääsen tietysti keskustelemaan aiheestani, saan esiintymiskokemusta ja varmasti myös hyviä vinkkejä.  

One thought to “KTK:n seminaari joulukuussa”

  1. Minä haluaisin lähtee kuuntelemaan, mutta perhanan pihtarit ei maksa junalippuja. No sinällään ymmärrän kyllä, ettei joka seminaariin tarvii lähtee, mutta ois ollut kiva osallistua. Mitään kiinnostavaa esitettävää multa ei kylläkään löydy. Aiheeni ei kiinnosta ketään muuta kuin minua itseäni :D

Comments are closed.