Kommenttiseurantaa, blogimiittiä, -arvostelua ja -päivää

Muokkaus: Blogimiittipäivämäärä oli väärin, kiitos Pekalle huomiosta! :)

Edellisen tekstini kommeteissa Tero heitti hyvän kysymyksen: “Onko kukaan löytänyt coCommentsia vastaavaa palvelua? Kiinnostavien sisältöjen nopearefleksinen vahtipalvelu on aika tärkeä väline ja vielä tärkeämmäksi tulee jatkossa.”

Minulla ei ole tietoa, onko joku viisaampi?

(Ja kiitos kaikille coComment-ongelmassa auttaneille!)

Blogimiitti perjantaina Alppipuistossa

Naamakkaista blogitapaamista on taas vaihteeksi tiedossa ensi perjantaina eli 1o. päivä Alppipuistossa. Tarkkaa aikaa ei vielä näköjään ole päätetty, mutta oletettavasti joskus kuuden maissa porukkaa ainakin on paikalla. Tai itse suunnittelin piipahtavani silloin tässä Kriisin alullepanemassa tapaamisessa.

Sisäpiiritietona juoruttakoon, että syyskuisena perjantaina on saamieni tietojen mukaan tiedossa myös perinteinen blogaajien “syysseminaari”. Varsinaista päivämäärä ei vielä ole lyöty lukkoon.

Blog Day 31. elokuuta

Jos haluaa osallistua kansainvälisempään blogiyhteisölliseen toimintaan, niin Blog Day järjestetään 31. päivä. Taidan jopa tällä kertaa ottaa osaa kyseiseen systeemiin, jossa on ideana esitellä viisi uutta, kiinnostavaa blogia omassa blogissaan. (via Blog Herald)

Vielä keskeneräinen Bloggers.fi arvioi blogeja

Suomalaista blogikenttää pyrkii ottamaan haltuun bloggers.fi -sivusto. Yhteystietojen takaa sivuston tekijäksi löytyy Mediavuo -niminen yritys.

Sivustolla ilmoitetaan sen olevan vielä keskeneräinen, ja hiukkasen omituisesti siellä on sekaisin blogiarvosteluja ja jotain satunnaisia uutisia. Lisäksi sivusto pyrkii myös luokittelemaan blogeja, eli ainakin jonkinlaista haastajaa Blogilista.fi:lle lienee myös kyseessä.

Sivustolle voi rekisteröitymisen jälkeen kuka tahansa lähettää sisältöä, mm. niitä blogiarvosteluja. Toistaiseksi julkaistut muutamat arvostelut ovat saman henkilön tuottamia (Janne) ja keskittyvät Blogilistan kärkipään blogeihin.

Jään seurailemaan, mihin suuntaan sivusto kehittyy. Pelkät suosittujen blogien arvostelut eivät sinällään kiinnosta, mutta jos jotain muinaisen Blogisanomien tyyppistä aineistoa osataan tuottaa, niin tokihan sitä lukisi.

Mutta mitä mahtavatkaan olla mahdolliset juorut blogien pitäjistä? Pyritäänkö blogaajista kaivelemaan jotain sellaistakin tietoa, jota he eivät blogeissaan ole julkaisseet?

No, jos sivusto pääsee vauhtiin, niin katsotaan, mihin suuntaan se kehittyy.

Tagged: Tags

3 Thoughts to “Kommenttiseurantaa, blogimiittiä, -arvostelua ja -päivää

  1. Uusista ja “uusista” palveluista minä olen eniten ihastunut netvibesiin ja seuraan nyt blogeja sen, enkä blogilistan kautta.

  2. Mediavuon oma sivu ainakin on ärsyttävä. Jaksa kaikenmaailman latautuvia taiteita katella. Ärr!

Comments are closed.