Pikaseminaari kuluttajuudesta maanantaina

Olisi vaikka mitä kirjoitettavaa mielessä, kun tässä on mennyt muutama päivä tiiviisti offline-elämässä (umpilisäkkeen poiston ja sen jälkimainingit) ja blogeissa on sillä välin käyty mm. kaikenlaista kansalaisjournalismikeskustelua.

Mutta aloitettakoon suma mainostamalla ensi maanantaina olevaa Kuluttaja, Nyt! -pikaseminaaria (tilaisuus myös Facebookissa esillä, sinne kannattaa myös ilmoittautua, vaikkei se pakollista olekaan). Minä olen mukana yhtenä puhujista: aion tietysti saada kaikki sympatiat sillä, että olen äskettäin maannut leikkauspöydällä…

Muita, oletettavasti minua ja umpilisäkettäni mielenkiintoisempia, ovat tutkija Mikko Rask, Keskon ex-kehitysjohtaja Jouko Kuisma ja ympäristöjärjestö Dodon sihteeri, ympäristöasiantuntija Pauliina Jalonen.

Tervetuloa siis Demos Helsingin tiloihin eteläiseen Helsinkiin Laivurinkatu 41:en klo 17-19!

Tagged: Tags