Millainen olisi hyvä blogihakemisto?

Taannoin Ilkka sysäsi alkuun pohdinnan siitä, millainen olisi hyvä blogihakemisto. Taustana oli monen blogaajan kokema harmi siitä, että Blogilista.fi ei palvellut niin hyvin, kuin se voisi. Mitään suuria bisnesvisioita ei ole ollut, kiinnostusta ja innostusta vain.

Kun Sanoma Digital tällä viikolla osti Blogilista.fi:n, Ilkka julkisti suunnitelmat, joita porukalla oli tehty. Sanoma Digitalin suunnalta tuli myös Ilkalle yhteydenotto.

Eilen lauantaina tavattiin Ilkan, Erkan ja Jeren kanssa, ja Ilkka hyvin tiivisti olennaisimmat juttelemamme asiat, kuten mahdollisuudet erilaisten blogiyhteisöjen palvelemiseen yksittäisen blogaajan tai blogeja lukevan ohella.

Avoin ideointi jatkuu esimerkiksi Jaiku-kanavalla. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä myös suoraan Ilkkaan.

Tagged: Tags