Kulutusjuhlasta Tuhat sanaa -podcastista

Tuhat sanaa -blogin Tuija Aalto haastatteli Skypen kautta tänään podcastiinsa Kulutusjuhlasta ja yhdistyssuunnitelmistamme. Jälleen voi siis kuunnella minua ja mietteitä: Kulutusjuhlan lisäksi sivuttiin mm. netin kulutuskirjoittelua sekä bloginpitäjien että yritysten kannalta ja minun omia yrittäjämeininkejä.

Kiitokset Tuijalle rupatteluhetkestä, välillä on hyvä myös ääneen vastailla kysymyksiin.

Tagged: Tags

2 Thoughts to “Kulutusjuhlasta Tuhat sanaa -podcastista

  1. Kiitos itsellesi ja ilmoittaudun heti maksavaksi rivijäseneksi kun saatta yhdistyshommelit pyörimään 🙂

  2. Näköjään tosi helppoa tämä yhdistyksen jäsenten hankkiminen, sen verran moni on jo ilmoittanut kiinnostuksensa 🙂 EIköhän tässä kesäkuun aikana homma ota konkreettisia askeleita! Ja yhdistys on siis nyt perustettu, asiasta tarkemmin Kulutusjuhlassa.

Comments are closed.