Blogilista uudistuu

Se kauan kaivattu tapahtui eli blogilista uudistuu. Tänään tarjolle tuotiin beta-versio. Palautetta ja kommentteja listasta voi kirjailla esimerkiksi Blogilista blogiin (ja Jaikussakin keskustellaan).

Blogi kertoo uudistuksesta seuraavaa:

“Tavoitteena on ollut avata blogilistan tarkoitusta ja blogien maailmaa enemmän myös uusille käyttäjille, parantaa blogien löydettävyyttä hakemistossa ja selkeyttää palvelun rakennetta.”

Ensituntumalla lista ainakin näyttää paremmalta. Ja kun en itse tätä nykyä käytä listaa aktiivisesti blogien seuraamiseen, vaan piipahtelen silloin tällöin mm. etsimässä tietyistä aiheista blogeja, niin hakemisto vaikutti nyt toimivammalta.  Samoin Listat ja tilastot -osio tuntuu kehittyneen kivemmaksi.

Tagged: Tags

4 Thoughts to “Blogilista uudistuu

  1. Seuraava uudistus hakemistoon voisi olla avainsanojen kontrolloiminen. Esimerkiksi Blogit ja bloggaaminen -kanavaa seuraamalla on mahdoton löytää varsinaisesti bloggaamista käsitteleviä blogeja, sillä joka toinen itsensä listalle ilmoittanut on myös lisännyt kuvaukseensa jonkin bloggaamiseen liittyvän avainsanan. Tässä ei ole mitään järkeä. Ei tällaisia avainsanoja kuulu käyttää vain sillä perusteella, että oma blogi sattuu olemaan… blogi.

  2. Niin, saapa nähdä, miten tuollainen onnistuisi. Itse haen tietyn aiheen blogeja eri reittejä, esim. Googlella (perus- tai blogihaku) tai Twingly-blogihaulla. Mutta eri aiheisten blogien löytämistä kyllä helpottaisi, jos avainsanat olisivat oikeasti kuvaavia.

  3. En ole kahteen päivään saanut Blogilistaa toimimaan. Yllättäen tämä onnistui. Missäkähän vika? Lista toimii periaatteessa aivoitusteni mukaan, siis pidän siitä.

Comments are closed.