Ruoka määrittää myös deittailijoita eli avokado, peruna, suklaa

Kesällä jaoin sosiaalisessa mediassa kuvan sanomalehti Karjalaisen jutusta: 

Tämän jälkeen ystäväni jakoi kuvani kommentteihin tiedon, että oli muuttanut Tinderissä profiilitekstiään:

Kyllähän tämä huvitti, kiitos vaan ystävälle! *

Tuo mainittu deittisivuston selvitys oli toteutettu viime vuonna, ja siinä oli selvitetty monta muutakin ruokaan liittyvää aihetta. Kannattaa toki muistaa, että suomalaisessa ympäristössä ruokamainintojen vaikutukset olisivat ainakin joltain osin toisenlaisia.

Ruoka kertoo arvomaailmasta ja identiteetistä 

Deittiprofiileissa vilisee viittauksia ruokaan ja juomaan:

Itse tehdyt sämpylät, sushi, vegaanisapuska, kunnon pihvi, fine dining, falafelit, mummon lihapullat vai porkkanakakku?
Punaviiniä, pienpanimo-olutta, vihreää teetä, sellerimehua, kotikaljaa vai tummapaahtoista espressoa?

Itsestään on helppo kertoa ruoan kautta, ja ruokavalinnat paljastavat arvomaailmaamme. Ruoasta on myös helppo aloittaa viestittely.

Voi siis olla hyvä idea kertoa lempiruokasi tai -ravintolasi profiilissasi. Kenties profiiliasi vilkaisee joku sellainen, joka myös nauttii tattirisotosta, lohipizzasta tai karjalanpaistista. Ehkä jo pian käytte keskustelua siitä, miten syntyy täydellinen risotto.

* Kysyin myöhemmin ystävältäni, oliko tällä profiilitekstillä vaikutusta Tinder-menestykseen. Ei kuulemma ollut: ei tullut tulosta ennen tekstin muutosta eikä sen jälkeen. Älkää siis ihmiset uskoko kaikkia digideittivinkkejä, hah!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged: Tags

One thought to “Ruoka määrittää myös deittailijoita eli avokado, peruna, suklaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *